Просто к'о пасуљ

Ближи се Међународни празник рада. За многе ће једина обавеза бити да направе роштиљ. Открићемо вам неколико трикова, како би ваш роштиљ био најукуснији.

Пролеће је већ ухватило залет тако да личи на лето, те многи већ сада размишљају куда ће на летовање. Уколико још нисте скупили довољно новца за летњи одмор, покушaћемо да вам помогнемо да напуните новчаник.

Припреме за лето не односе се само на новац и тражење најбоље дестинације. На плажи треба изгледати лепо, а ово време је идеално за дотеривање линије, посебно за све који су након зиме и празника набацили неки килограм вишка. Почните са вежбањем од понедељка, а ми вам дајемо савет како да истрајете у томе и остварите свој циљ.

Многи народи ће у суботу обележити Дан чаја, а ако волите да се „правите Енглези", па да уживате у „чају у 5", испричаћемо вам како да правилно припремите најбољи чај у којем ће уживати и они који нису болесни. Биће речи и о томе шта урадити са преостилим кесицама чаја.

Изабрати прави, природни мед је уметност, али и показатељ колико познајете ову област. Ако сте до сада наилазили на погрешне тегле, послушајте у нашој емисији како да изаберете прави мед, који ће вам засладити дан, али и помоћи у очувању здравља.

О овим и многим другим темема, причамо у данашњој емисији, али и читамо ваше коментаре и предлоге. Придружите нам се на нашим друштвеним мрежама. Учествујте у емисији и путем СМС коментара - 064/0202 200. Учинимо заједно да нам свакодневне ствари буду - Просте к'о пасуљ.

Водитељ: Бранислав Трајковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво