Сваштара

РТС Планета - ново медијско небо РТС-а

РТС ПЛАНЕТА је мултимедијална интернет платформа РТС-а, која на до сада најсвеобухватнији начин представља комплексан продукцијски капацитет медијског јавног сервиса: од актуелних програмаских садржаја до богате радио-телевизијске архиве - једне од најобимнијих у региону. Први пут је свуда у свету могуће уживо или одложено до 72 сата, пратити све РТС-ове програме - 4 радијска и 11 телевизијских. Могућности РТС ПЛАНЕТЕ у данашњој емисији ће представити доц. др Татјана Ћитић, помоћница извршног директора Сектора за развој и нове послове РТС-а и Милица Кубуровић, помоћница директора Радио Београда и координаторка РТС Планете за Радио. Разговор води мр Љубица Крминац.

„Беби кутак” намењен родитељима, отворен је у просторијама Општине Савски венац. Неискоришћени простор претворен је у кутак за бебе, што много значи и деци и родитељима, а притом није представљао велико улагање. Шта се налази у склопу овог новог кутка, како изгледа и где се тачно налази, сазнаћемо од наше репортерке Милице Ђилас.

Сигурно имате макар једног пријатеља коме се поверавате и делите са њим готово сваки детаљ из свог живота. Ипак, свако од нас има оно нешто што чува само за себе. Или, за свој дневник. Можда вам записивање онога што живите и мислите звучи глупо и детињасто, али изненадили бисте се када би вам сви они који поседују дневник, то и открили. Зашто је писање дневника добар начин да нешто добро учинимо за своје здравље, рећи ће нам Весна Парезановић Алексић у рубрици „Да си жив и здрав".

Пауза је у фудбалском шампионату. Репрезентативци су на окупу, а ми се присећамо некада веома популарног фудбалера Црвене звезде и репрезентативца, Јована Аћимовића. Пензионерски дани му пружају прилику да се препусти сећањима, а у њима често затиче места која је поделио са Дејаном Булајићем за „Много смо најјачи".

Нове теме и нови догађаји у новом издању сатиричне рубрике „Квака", колеге Драгутина Роквића.

Нил Доналд Волш аутор је низа књига о практичној духовности, укључујући и серију књига под насловом „Разговори с Богом”, која је продата у милионима примерака широм света. Последњег дана марта месеца, семинар „Промените своје емоције, пре него што оне промене вас" одржаће у Хотелу Hyatt Regency у Београду, а овај догађај ће најавити ПР Саша Симовић.

Кроз емисију вас води Душица Мијатовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво