Сваштара

Иван Лакићевић, првотимац ФК Војводина, гостује у „202 повода“

Један од најбољих десних бекова у Србији на тренинге из Београда путује аутобусом до Новог Сада. Многи ће рећи да Иван руши све предрасуде о фудбалерима. Велики је љубитељ рок музике и редован посетилац позоришних представа. Повремено у неки од театара поведе и пријатеље из света фудбала. На његову иницијативу коју је подржао тренер Илија Столица, цео тим Војводине ће ових дана уживати у Молијеровом „Тартифу". Шта га је инспирисало на ту идеју и какве ракције очекује, откриће у разговору са Милованом Вукићевићем.
Са нама ће бити још један сјајан спортиста: Давор Штефанек, рвач и председник Спортског савеза Србије. Каријеру је почео у родној Суботици, борио се за Партизан у Купу европских шампиона. Тада је освојио најјаче клупско такмичење на Старом континенту и проглашен је за најбољег такмичара. Каже да је остварио све своје снове, осим једног који ће нам открити у рубрици „Много смо најјачи". Забележила мр Биљана Шујдовић.
Марина Зец ће вас упознати са Фестивалом „Spring To Life" који ће бити одржан 4. априла у Београду. Кроз цветне инсталације, декорације и мотиве природе, биће уприличене бројне радионице, наступи бендова и хорова, дружења са писцима, спортистима и другим познатим личностима. Посетиоци ће моћи да купе сувенире, рукотворине, цвеће и слаткише, а посебан програм је припремљен за најмлађе.
Криминал, корупција и пљачка су речи које по употреби данас надмашују чак и псовке. Човек кога свакога дана виђамо у медијима, недавно је постао мета пљачкаша и јавност не зна како да му помогне. Можда да шаљемо хуманитарне СМС поруке или направимо ријалити шоу „Пљачка века”, надајући се да ће се лопови сами пријавити? О феномену криминала у својој ауторској радио колумни „Велики бљак" говори Миодраг Стошић.
Истраживања последњих година потврђују да кокос лековито делује на људски организам. Између осталог, повољно утиче на крвни притисак и ниво холестерола. Шта још од здравствених проблема може да реши кокосово уље, чућете од Милене Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав". 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво