Устанак

Најважније информације и весела музика за устајање.

Током јутра најважније информације о приликама у Србији уз веселу музику која ће вам олакшати устајање из кревета и одлазак на посао.

Цртица 202 овог јутра гунђа по обичају. Очекујемо да својим коментарима оплемените утиске које са вама делимо а у вези су са нашом стварношћу.

Спремне су и вести из спорта. Припремила их је наша новинарка Вања Савић.

Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити један текст.

У рубрици „Много смо најјачи" о својој такмичарској каријери говориће бивши кошаркаш Млађан Шилобад. Био је један од најбољих у КК Партизан. И данас је у свом клубу али у другој улози. Приредила мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити доносе ваше ведре мисли из емисије „Облак у бермудама". Аутор рубрике је Дарко Коцјан.

„Квака" Драгутина Роквића бележи из свог угла необичне догађаје који су протеклих дана били тек овлаш примећени, а веома су важни и указују на нелогичности које нас прате. Овога пута чућете духовита поређења дуванског дима и детерџента, добитка на лутрији и животних комбинација.

Гласник 202, Владимир Тодоровић, прошетаће београдским улицама и распитати се са каквим се проблемима суочавају возачи, нарочито на такозваним „неуралгичним" тачкама у главном граду: улици Кнеза Милоша, Таковској, Газели, Панчевачком мосту...

Слушатељка Маја нам пише: „Радила сам у Грчкој и имам око 10 година радног стажа. Тај стаж се не признаје у Србији, јер ми са Грчком немамо међудржавни споразум, па то тренутно изгледа као протраћено време. Надлежни ми само говоре да радни стаж у иностранству не могу да ми признају и ту се сва даља прича завршава. Дакле, не дају никакву прогнозу или најаву да ли ће се и када на том плану нешто променити. Да ли ви имате неку информацију у вези са мојим проблемом? Одговор је за рубрику „Слушаоци репортери" потражила Слађана Савић.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто битно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво