Сваштара

У Атлетској дворани Бањица је одржан трећи „Serbian open indoor meeting“.

Хиљаду срећника који су успели да дођу до бесплатних карата, уживало је у наступима Иване Шпановић, Асмира Колашинца, Михаила Дудаша, Амеле Терзић, али и неких од најбољих атлетичара из региона. У „202 повода" ћете чути како је протекао митинг и шта Београд спрема за наредну годину. О томе ће са директором такмичења Николом Пенићем разговарати Милован Вукићевић.
31. Београдски маратон и четврти штафетни полумаратон биће одржани 21. априла на београдским улицама. Штафетни полумаратон је трка за средњошколце, студенте високих школа и факултета, запослене у корпорацијама, државним институцијама и дипломатским представништвима. Дејан Николић, директор Београдског маратона, упознаће вас са правилима и начином за пријављивање екипа.
Ксенија Радовић ће се јавити са Београдског сајма, где ће од 22. до 25. фебруара бити одржан 40. Међународни сајам туризма, под слоганом „Одмор те чека". Ове године земља партнер је Грчка, а посетиоцима ће се представити најзначајнији туристички посленици. Србија ће као земља домаћин приказати своје туристичке адуте и природне лепоте, уз разноврсне садржаје за одмор, забаву, здравствени опоравак, спорт, рекреацију и авантуру.
Са нама ће бити и један од највећих панк бендова у региону, многима омиљени, шабачки Гоблини. Најавиће концерте у Новом Саду и Београду и представити своју нову песму „Један за све".
У рубрици „Господо, амбасадор Србије" гостује Наталија Миладиновић, прва уметница из Србије која представља нашу земљу на међународној изложби „Wоman In Art For Peace" у Савету Европе у Стразбуру. Њен изложбени рад „Мир" је апстракција инспирисана природом и симболичка фузија слободе и мира. Изабрана је за амбасадорку мира и стабилности, па ће убудуће промовисати идеју о миру кроз глобалну серију изложби. Забележио Петар Протић.
Миодраг Поповић, спољнополитички новинар, уредник и директор Туристичке организације Београда, за „Топ потоп" је направио листу омиљених места у Београду, међу којима су Калемегдан и Ада Циганлија. Припремила Љиљана Обрадовић.
„Квака 202" доноси духовита поређења дуванског дима и детерџента, добитка на лутрији и животних комбинација. Аутор Драгутин Роквић.
Колико смо склони конформизму и зашто често идемо линијом мањег отпора теме су којима се у „Моди 202" бави Оливера Перић. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво