Устанак

Буђење је пријатније у нашем друштву.

Ако вам је рано устајање обавеза, онда нека у нашем друштву буде што пријатнија. Припремили смо све важне информације и одличну музику, а на вама је само да нам поклоните поверење.

Цртица 202 овог јутра говори о преварама и похлепи.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца Облака у бермудама, а ту су и спортске вести. О спортским вестима ће нас известити мр Биљана Шујдовић, а за хумор је задужен као и увек Дарко Коцјан.

Домаћу штампу ћемо прелистати уместо вас и изабрати један занимљив текст.

Какво је време, а како на путевима, каква је биопрогноза, сазнаваћете током јутра. Да ли стиже преко потребно освежење, такође ћемо проверити у РХМЗ Србије.

Слушатељка нам је писала поводом ситуација где возачи ГСП „Београд" током вожње употребљавају мобилне телефоне и активно разговарају. Зато се догађа да не обраћају пажњу на излазак путника и да често затварају врата док неко још увек излази или улази. Да ли има решења за овај проблем и да ли се ова појава може сузбити? Одговор је од Славице Стевановић, задужене за односе с јавношћу из Градског саобраћајног предузећа „Београд" сазнала наша новинарка Лана Николић.

Гласник 202 биће председник Савета за запошљавање Града Београда Драгомир Петронијевић. Он ће нам приближити циљ бесплатних радионица „Знањем до циља" које Град Београд у сарадњи са Саветом за запошљавање организује од 19. до 23. фебруара. Коме су намењене и шта се на тим радионицама може сазнати?

За сам крај емисије, припремили смо Виц на блиц. Насмејте се од срца, за мање од пола минута.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Бележићемо све што нам јавите, а објавити само оно што је корисно за све који нас слушају.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво