Устанак

Празнично издање емисије уз хитове за сва времена.

Уз хитове „за сва времена" и акутелне информације разбудићете се у пријатнијем расположењу спремни за предстојећи викенд. Данас је у Србији нерадни дан па је то разлог да опуштеније дочекате нови дан.

Цртица 202 овог пута говори о изазовима са којима се суочавамо сваког дана.

Припремили смо драгоцене савете о томе како сачувати добро здравље упркос варљивом времену.

Пратићемо и дешавања на спортској сцени. О најважнијим резултатима спортиста и клубова известиће вас наша колегиница мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити преносе ваше духовите мисли из Облака у бермудама. Седам нових разлога за јутарњу ведрину припремио је Дарко Коцјан.

Ту су и актуелне информације или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо листати у вашем друштву.

Како је на путевима, како данас изгледа курсна листа, биопрогноза, све је то, такође, део садржаја који смо припремили.

Наша слушатељка Зорана је поставила питање:  „Приликом куповине одеће за децу у једној радњи добила сам необичан фискални рачун. Занима ме да ли постоји могућност да поред правог, добијемо и тзв. лажни фискални рачун, и ако постоји, како то да разликујемо?” Одговор ћемо чути од Слађане Савић у рубрици „Слушаоци репортери".

Гласник 202 овога јутра биће директор Туристичке организације Медвеђа, Љубиша Ристић. Он ће нам приближити дешавања која су у вези са окупљањем житеља овог краја која су актуелна ових дана.
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво. Објавићемо.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво