Широм затворених очију

Ноћно дружење за Дан заљубљених почиње песмом „God Only Knows” групе The Beach Boys, коју многи сматрају најбољом љубавном рок песмом, а славни Пол МекКартни је више пута изјављивао да је то најбоља рок песма икада написана.

Ноћашње дружење ће бити осврт на претходних дванаест месеци и то пре свега на растанке са легендама рока, као што су били Џони Халидеј и Том Пети. Осврнућемо се и на повратничке турнеје које нису стигле до Европе, великих мајстора као што су Ван Морисон, Емилу Харис или Бафи Сент-Мери, чији нови албуми потврђују да су још увек оно што су некад били. Све ово биће илустровано ретким снимцима направљеним прошле и ове године на концертима и у студијима широм света.

Ексклузивно ће бити представљено ограничено издање сарадње Боба Дилана и Данца који се представља као Фанкмастер Делукс са техно верзијом песме „All Along The Watchtower". Такође потпуно премијерно чућемо и снимак са пробе легендарне групе The Kinks, која се спрема за повратничку турнеју, концертни снимак групе B.A.D., коју чине гитариста Џеф Бек и чланови групе The Beach Boys, који су до сада наступали свега неколико пута.

У свет ових, као и многих других музичких прича водиће вас Роберт Немечек и Тања Гајовић.

Придружите нам се и ви. Број телефона на који можете упутити поруку је 064 0202 200, а мејл можете послати на program202@gmail.com или нам се придружите на фејсбуку или твитеру.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се