Устанак

Дан може да почне - што се нас тиче. Придружите нам се.

Пред нама је фантастичан дан који ћемо најавити током јутра оплемењеног важним информацијама и музиком за пријатније расањивање. Све смо већ припремили - на вама је само да укључите радио и ето нас у вашем дому, аутомобилу, камиону, аутобусу... или ма где били.

Цртица 202 под утиском дневних догађаја покреће већ од раног јутра актуелну тему за размишљање.

Минивал или - графити пренеће ваше духовите мисли, али и афоризме угледних аутора којима ћемо вам за тренутак улепшати почетак дана. Приредио Дарко Коцјан.

Спортске вести пренеће информације са терена на којима се боре наши спортисти. О томе наша Вања Савић.

„Квака 202” Драгутина Роквића бележи јутрос: У Америци се јавља покрет који тврди да су масовне пуцњаве у којима људи страдају, само режиране представе противника слободне продаје оружја. У чему је „квака" с тим у вези у Србији?

У рубрици „Много смо најјачи" представиће нам се Владислав Лале Лучић, кошаркашки тренер и некадашњи председник кошаркашког клуба Црвена звезда. Припремио Дејан Булајић.

Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо као и сваког јутра пронаћи одговоре.

Слушалац из Зрењанина нам је писао: „Када ми је стигао рачун за воду, за јануар месец, одмах сам га уплатио, али сам накнадно уочио штампарску грешку на рачуну. Да ли ће ми та уплата бити призната? На шалтерима нема никаквог обавештења.” Одговор је потражила Слађана Савић, а чућемо га у рубрици „Слушаоци репортери".

Ту су и актуелне вести на свака три минута до пуног сата или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 у тридесетом минуту сваког сата емисије, као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Гласник 202 биће наша Ксенија Радовић. Она ће се са распитати о томе шта организује „Зимска школа за суперхероје" у оквиру креативне радионице „Како друштвене игре мењају свет".
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц. Да се слатко насмејете довољно је само мало времена.

Током емисије, емитоваћемо актуелне информације из целе Србије, пратићемо и културна дешавања, а позабавићемо се и актуелним гужвама у граду због радова који ће потрајати, према најавама надлежних, бар још месец дана.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво