Сваштара

Срђан Марјановић у 202 повода

У госте нам данас долази музичар Срђан Марјановић. После више деценија на домаћој музичкој сцени и дискографски врло богате каријере, време је да се опроба у још једној улози. Срђан ће заједно са младим црногорским колегом, Емилом Фетаховићем, учествовати на овогодишњем избору за нашег представника на „Еуросонгу". Поред поменутог, има још повода за Срђаново гостовање тачно у подне. Разговор води колегиница Ружица Врховац.

Отворена је прва, велика хала на београдској Велетржници. У питању је затворени објекат, где се купује и продаје воће и поврће, и има 10.400 квадратних метара. Ово здање на некадашњем Кванташу урађено је по најстрожим стандардима - продајни и складишни простор имају централну климу, а ту је и постројење за калибрисање и паковање робе. Детаљније о томе прича нам колегиница Милица Ђилас.

Момчило Вукотић је легенда „Партизана", којег поштују сви љубитељи фудбалске лопте. У дугом периоду је, као нападач, предводио црно-беле, а касније се истицао и као квалитетан тренер. Данас са стране посматра фудбалска збивања и присећа се неких драгих утисака. За рубрику „Много смо најјачи" са њим је разговарао колега Дејан Булајић.

Телевизор је, од свог појављивања, стални, незванични бејбиситер, у целом свету. Када бисмо израчунали колики нам је део живота отишао на боравак испред „магичне кутије", били бисмо јако изненађени али нам не би било жао. Поготово ако би неко снимио филм о томе. Ипак, чини се да је ТВ програм некада био пажљивије произвођен и да се деци поклањала већа пажња. Генерације које су одрастале последњих деценија двадесетог века имале су мање ТВ канала али много богатији дечији програм. Данашња деца, у недостатку квалитетног дечијег програма гледају разне ТВ садржаје које праве људи који су подетињили или би да од нас одраслих праве малу децу. Феномен дечијег програма тема је данашње рубрике „Велики бљак", Миодрага Стошића.

Киселост и алкалност организма су вредности којима морамо да се бавимо уколико желимо да будемо здрави. Оне се мере помоћу „ph" вредности. Све испод 7 ph вредности је кисело, а све изнад тога се сматра алкалном вредношћу. Наша тела су на бази воде, тако да самим тим ph вредност воде има велики утицај на наше здравље. У рубрици „Да си жив и здрав" нудимо вам идеју како да направите алкалну воду, напитак који ојачава ваш имунитет. Припремила Милена Милићевић.

Водитељ: Миодраг Стошић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво