Устанак

Данас је Богојављење, велики празник који ће прославити православни верници.

Цртица 202 овог јутра о пријатељству које је могуће наставити и после много година невиђања.

Ту су и актуелне информације или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо листати у вашем друштву.

Као и сваког јутра, пратићемо дешавања на спортској сцени. О томе брине наша новинарка мр Биљана Шујдовић.

Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза, све је то, такође, део јутрошње понуде Устанка.

Минивал или - графити преносе ваше духовите мисли из „Облака у бермудама”. Најлепше реченице које буде осмехом који ће потрајати читав дан, бира ваш радио пријатељ Дарко Коцјан.

Слушаоци који имају неки проблем у комуникацији са јавним службама или институцијама јављају нам се да уместо њих пронађемо одговоре на питања која их муче. Пацијент који је доживео вербални напад од стране медицинског особља у Дому здравља, пита нас, коме може да се пожали? Одговор ћемо чути од Слађане Савић у рубрици „Слушаоци репортери”.

Гласник 202 овога јутра биће Петар Протић. Прва интерактивна преса за рециклажу лименки постављена је у СЦ „Милан Гале Мушкатировић” на Дорћолу, а реч је о иновативном систему за рециклажу који се састоји од паметне пресе и мобилне апликације, која омогућава комуникацију са корисницима - прикупљање поена ради освајања награда. Шта је циљ оваквог пројекта?

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво, било да је реч о дешавањима у вашем крају или проблемима у вези са гужвама и застојима у саобраћају. Добро јутро.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво