Сваштара

Извоз софтвера из Србије прошле године је надмашио извоз пољопривредних производа.

Тиме је овај сектор постао један од најбрже растућих у нашој привреди.
Шта је претходило томе, колико је вредан извоз ИТ услуга, где смо у односу на Европу и колико о томе знају грађани, чућете у 202 повода од Ружице Врховац.
Наш гласник Петар Протић ће посетити београдски Трг Славија и обавестити нас како теку и када ће бити завршени радови на платоу где ће бити постављен споменик Димитрију Туцовићу.
У рубрици „Много смо најјачи" гостује џудиста Немања Мајдов. Прошле године је остварио највећи сан поставши светски првак. Са нама ће поделити део еуфорије која га још увек држи после великог тријумфа. Припремио Дејан Булајић.
Постоје мишљења да реч празник долази од именице празан. И заиста, кад они прођу, празни су нам фрижидери, новчаници, празне су гајбе... Једино смо ми пуни. Да не кажемо пуначки. Али, како одбити и одолети свему што нам је понуђено на трпезама током празника? Да ли је можда вештина одбијања нешто што треба да вежбамо? Нешто што данас заслужује да постане ријалити шоу? Како би то изгледало, причаће нам Миодраг Стошић у радио колумни „Велики бљак".
Честа колебања температура ове зиме чине нас склонијим прехладама, стомачним вирусима и инфекцијама. Како додатно да ојачамо имунитет и шта саветују нутриционисти, чућете од Милене Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав". 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво