Сваштара

Рок за регистрацију стамбених јединица и избор управника зграда је истекао, а ову обавезу је испунило тек око 15% станара у Србији.

Од данас креће рок у којем ће инспектори почети обилазак зграда и онима који још нису испунили законску обавезу, дати додатни рок за њено испуњење. Шта ће се дешавати ако и тај рок не буде поштован, чућете у рубрици "202 повода" коју припрема колега Слободан Игрутиновић.

Бесплатне вођене туре кроз изложбу која се бави животом биљног света, оранизоване су у Научном клубу Београд до краја децембра. Са изложбе "Интелигенција биљака", јавља се Марина Зец.

Некадашња кошаркашица репрезентације Југославије, Биљана Мајсторовић говори о својим успесима у рубрици "Много смо најјачи". У клупским такмичењима, најдуже је бранила боје београдског Партизана. На Олимпијским играма у Москви 1980. године окитила се бронзаном медаљом, а на Европским шампионатима 1978. и 1980. године сребром односно бронзом. Са њом је разговарала мр Биљана Шујдовић.

Колико пута сте помислили или рекли: да ми је само неколико дана да проведем у тишини и одморим мозак? Одавно је познато да разни звукови, којима смо свакодневно изложени утичу на наш мозак, изазивају стрес, нерасположење, депресију или анксиозност. Срећом, постоји начин да се опоравимо и све то поправимо. Ако бисмо себи свакога дана обезбедили време проведено у тишини, много бисмо учинили за своје здравље. У рубрици "Да си жив и здрав" о лековитости тишине говори Весна Парезановић Алексић.

Биће речи о Зајечарској Гитаријади, која се одржава од 28. до 30. јуна 2018. године и наставља са традицијом довођења све већих светских звезда на ову престижну манифестацију. Headliner 52. Гитаријаде у Зајечару је чувени британски рокер Billy Idol. Публика из Србије и региона имаће прилику да ужива у још једном од његових спектакуларних концерата.

О актуелним темама и данас говори из другачијег угла, Драгутин Роквић, у сатиричној рубрици "Квака".

Водитељ је Душица Мијатовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво