Устанак

Током јутра само важне вести, корисне приче и савршена музика. Препоручујемо вам да у нашем друштву започнете нову радну седмицу. Пријатно уз Београд 202.

Цртица 202 овог јутра указује на нашу стварност и поставља питање које може бити мотив да нам се јавите и изнесете свој коментар.

Дневну штампу ћемо прелиставати уместо вас и прочитати део једног од занимљивих чланака.

Припремићемо и вести из спорта. За то је задужена мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити унеће у ваше рецепторе ведрог духа мисли слушалаца емисије "Облак у бермудама" аутора Дарка Коцјана.

Какво је време, а како на путевима у Србији? Какве су биометеоролошке прилике, да ли снега има, и где конкретно прави највише проблема?
Пратићемо ситуацију на главним саобраћајницама Београда и потражити алтернативне правце за избегавање застоја.

У рубрици "Слушаоци репортери" наша новинарка Вања Савић одговориће на питање: Да ли радник има право да добије свој примерак уговора о раду?

Због радова који се изводе у потезу мост Газела - Шид, на аутопуту који пролази кроз Београд, приметне су гужве и повремени застоји у саобраћају. Како јутрос функционише саобраћај на том делу ауто пута провериће "Гласник 202" - Милица Ђилас.

То није све, увек имамо још понешто важно да саопштимо током емисије.

За сам крај емисије, припремили смо Виц на блиц. Насмејте се од срца, пре него ли закорачите у први радни дан прве седмице у дванаестом месецу ове године.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Бележићемо све што нам јавите, а објавити оно што је корисно за све који нас слушају.


Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво