Устанак

Шта је данас најважније у Србији? Како догађаји пред нама креирају живот обичног човека? У нашем друштву, уз музику која ће вам олакшати устајање и прве обавезе, јутро ће променити све - као у песми.

Цртица 202 овог јутра гласно размишља о ефектима бесплатних превентивних прегледа у Србији. Ко се одазива позиву државе да провери здравље?
Слушаћете и резултате наших спортиста и клубова у такмичењима које је пратила наша Вања Савић.
Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати уместо вас.
Kвака 202, аутора Драгутина Роквића примећује сатирично: Хапшење психолошкиње Сораје Вучелић представља типичан случај - невиности без заштите!

Рубрика "Много смо најјачи" захваљујући колеги Дејану Булајићу упознаје нас са спортским херојем нације чије је гол одвео нашу фудбалску репрезентацију на Мондијал. Александар Пријовић говори нам о својим дечачким сновима који су га довели до звезданих стаза фудбала.
Гласник 202, Милица Ђилас, обилазиће Београд. Посебно ће се задржати на простору који након петиције станара Улице Рајка Митића на ГО Савски венац, сада изгледа много другачије.

Минивал или - графити пренеће ваше ведре али и опоре мисли из емисије "Облак у бермудама". Изабрао Дарко Коцјан.
Наша слушатељка Гоца Недељковић пита: "Да ли и основци морају да имају БУС ПЛУС картицу? Да ли је тачно да је вожња за основце у возилима ГСП-а Београд - бесплатна? Одговор ћемо чути у рубрици "Слушаоци репортери" од Слађане Савић.
То није све, увек има још.
За сам крај емисије одабрали смо један Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com
Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.


Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво