Сваштара

Међународни дан пешачења биће обележен 15. oктобра.

Модерно доба нас је учинило статичним, удаљеним од природе - крећемо се далеко мање него што би требало, а данак плаћамо у здравственим тегобама и гојазности. Како да променимо лоше навике и прилагодимо понашање потребама организма, сазнаћете у "202 повода", од Ружице Врховац, која ће разговарати са вишим физиотерапеутом, Невеном Михајловић. Том приликом ћемо разјаснити и дилему којом се у рубрици "Да си жив и здрав", бави колегиница Дејана Јочовић: да ли је седење са прекрштеним ногама опасније од "обичног" седења?

Данас се у Београду свечано обележава Дан позоришта "Бошко Буха". Ово, свима добро знано позориште, основано је још 1950. године. Од 13. октобра те године до данас, изведено је преко 250 представа и прошло много глумаца, деце и предавача. Како ово позориште данас слави свој дан приближиће нам колегиница Марина Зец.

Вук Рашовић, некадашњи џудиста говори за нашу рубрику ,,Много смо најјачи" овог петка. Током своје сениорске каријере освојио је преко 30 титула првака Београда и Србије. Као ветеран освајао је бројна такмичења. Уз богату спортску каријеру, касније је био и председник џудо клуба Студент, Џудо савеза Београда, Џудо савеза Србије, као и Југославије. Са њим је разговарала Вања Савић.

Ко се од музичара не плаши да свира на петак 13. сазнајте данас у рубрици "Пази, свира се!" Уколико останете са нама сазнаћете ко од наших извођача премијерно гостује у Загребу, које метал легенде наступају у Београду и ко наступа на отварању КЦ "Барака". Све то, и много тога још припремио је колега Влада Тодоровић.


Водитељ: Миодраг Стошић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво