Устанак

Током јутра слушаћете најважније информације о дешавањима у Србији уз музику која ће вам олакшати устајање и прве јутарње обавезе.

Цртица 202 овог јутра о нашој стварности, догађајима који умеју да нас разбесне али и разгале. Рецимо, годишњица брака.
Слушаћете и резултате наших спортиста и клубова у домаћим али и међународним такмичењима које је пратила Вања Савић.
Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и издвојити неколико занимљивих текстова.
Kвака 202, аутора Драгутина Роквића има сјајан предлог: У нашем календару треба направити измену и уместо 5. и 6. октобра - ставити 6а и 6b. Јер, пети октобар нико не воли: једни што их је много препао, а други што их је подмукло преварио...
Наша слушатељка Марија са Чукарице пише нам да је станаре њене зграде ЈКП „Градско стамбено" обавестило да морају да мењају комплетан лифт у згради. Трошкови би износили преко 4 милиона динара, а плаћало би се у 60 месечних рата, с тим да станарима није речено колико би то било по стану. Марија пита да ли морају да замене цео лифт и зашто им је дат тако кратак рок отплате, јер нису мале паре у питању. Одговор ћемо чути у рубрици "Слушаоци репортери" од Слађане Савић.

Саговорник у рубрици "Много смо најјачи" биће наш фудбалски репрезентативац Стефан Митровић. Забележио Дејан Булајић.

Гласник 202, Петар Протић обилазиће Нови Београд. Посебно ће се задржати на простору који се налази прекопута бувљака. Зашто се сада тамо, након велике акције чишћења, налази полицијска патрола?

Минивал или - графити пренеће ваше ведре али и опоре мисли из емисије "Облак у бермудама". Изабрао Дарко Коцјан.
То није све, увек има још.
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com
Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.


Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво