Сваштара

У 202 повода угостићемо једну од наших златних одбојкашица, Бојану Миленковић.

Чланица је ОК Црвена звезда и актуелне, трофејне одбојкашке репрезентације Србије, која је на Европском првенству освојила златну медаљу. Дејан Булајић ће са њом разговарати о великом успеху, утисцима са првенства, атмосфери у екипи и плановима.

Сви успешни спортисти имају нешто заједничко. Њихова жеља, посвећеност и љубав према спорту, показују да је све могуће уколико се потпуно предате ономе што радите. У рубрици "Топ потоп" гостује Жељко Трајковић, председник Рвачког савеза Србије. Некада је био репрезентативац, освајач је бронзане медаље на Светском првенству. Представиће нам листу ствари које га усрећују. Забележила Љиљана Обрадовић.
Најавићемо „Дечији сајам" који ће од 6. до 8. октобра бити одржан у Београду. Његови заштитни знаци су игра, смех, песма и забава. Учествоваће велики број излагача из Србије и иностранства, а малишани и њихови родитељи ће моћи да присуствују позоришним представама, модним ревијама, учествују у наградним играма и спортским активностима, буду у друштву омиљених дечјих ликова...
Ксенија Радовић ће посетити Дечји октобарски салон у Музеју примењене уметности. Овогодишњи слоган је "Музика је најбоља", а инспирисан је чињеницом да је музика важан сегмент нашег живота и важан фактор препознавања у комуникацији с људима. Селекциони жири је за изложбу одабрао 300 радова.
У ауторској причи „Квака 202", Драгутин Роквић коментарише да ли је уместо камена у Скупштину могло да стигне печење, зашто у календар треба увести нови датум у октобру и јесмо ли сличнији Канзасу или Тексасу.
Оливера Перић ће се у „Моди 202" позабавити питањем среће. Шта је за њу потребно, одакле она долази и колико везе има са новцем. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво