Устанак

Стиже јесен. Време се променило, али ништа зато. Уз веселе хитове и корисне информације инспирисаћемо пријатније буђење свих вас ако одлучите да у нашем друштву започнете дан.

Цртица 202 овог пута говори о правима и обавезама основаца које ће донети нови закони у вези са тим. Да ли ће то смањити бахато понашање нашег подмладка али и појединих наставника?
Припремили смо драгоцене савете о томе како сачувати добро здравље након нагле промене времена. Већ су почеле прехладе... Шта кажу лекари?
Пратићемо и дешавања на спортској сцени. О томе наша колегиница мр Биљана Шујдовић.
Минивал или - графити преносе ваше духовите мисли из Облака у бермудама. Седам нових разлога за јутарњу ведрину припремио је Дарко Коцјан.
Ту су и актуелне информације или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо листати у вашем друштву.
Како је на путевима, како данас изгледа курсна листа, биопрогноза, све је то, такође, део садржаја који смо припремили.
Распитаћемо се и о актуелним дешавањима у Србији.
Наша слушатељка Снежана са Новог Београда послала нам је питање: "У улици Џона Кенедија, пола фасаде наше зграде која је пре две године окречена сада је офарбано у црно. То су урадили младићи који припремају тај зид за исцртавање графита. Шта може да се уради поводом нашег проблема с обзиром на то да је материјална штета већ учињена. Одговор ћемо чути од Слађане Савић у рубрици "Слушаоци репортери".

Гласник 202 овога јутра биће Марина Зец. Она ће опијена мирисима печених паприка који се шири Србијом, овога јутра да нам прича о ајвару. Како га припремити, да ли је довољно само пуко извршавање препорука које нуде бројни рецепти, или је ту ипак важан један немерљиво важан састојак. Који је то састојак, имате ли идеју?

И то није све, увек има још по нешто.
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.
Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com
Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво. Објавићемо.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво