Устанак

Буђење се лакше подноси у нашем друштву, уз фантастичну музику и информације од користи за све који нас ослушкују.

Цртица 202 о бесплатним стварима које не примећујемо све док не почну да нам их наплаћују.

Спортске вести пренеће информације са наших и страних борилишта. О томе сазнајемо све од Вање Савић.

Међународни монетарни фонд тражи да Електропривреда Србије смањи број запослених. Из Фонда јављају да ће уважити рекламацију ЕПС-а, ако се докаже да су бројеви надувани зато што су контролори погрешно очитали стање. Има још сатиричних приказа наше стварности, ослушните Кваку 202 аутора Драгутина Роквића.

У рубрици "Много смо најјачи" представиће нам се наша златна Вања Станковић, теквондисткиња, са којом је разговарала наша Вања Савић.

Ту су и актуелне вести или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Неколико слушалаца поставило нам је питање: "Kада ће бити реновиран вртић "Душко Радовић" на Видиковцу?'' Одговор је припремила Слађана Савић у рубрици "Слушаоци репортери".

Минивал или - графити доносе ваше ведре мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо вам бар на тренутак улепшати почетак дана.

Гласник 202, Kсенија Радовић, бележи: Сваке године бруцоше који стижу у Београд на даље школовање чека иста мука - где наћи кров над главом за што мање пара. Студенти се углавном боре за место у дому јер је цена смештаја 1.290 динара месечно. Они који остану "испод црте" кров над главом најчешће траже у приватном аранжману.
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.
Увек по нешто додамо током емисије, јер све што сазнамо одмах проверимо и објавимо.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво