Одмор суботом на 202 начина

Данас шаљемо звучну разгледницу из Виминацијума.

Који су артефакти недавно пронађени и на шта од експоната посебно обратити пажњу саопштавају сарадници Археолошког института.

За Београд 202 говори један од најбољих одбојкаша који је играо у националном дресу - Иван Миљковић. Представља нам своје омиљене делове Србије као и места на које води госте из иностранства.

Боје јесени и лепоту Гроцке на својствен начин дочараће учесници ликовне радионице "Ликовно путовање". Радионицу води сликарка Марион Дедић, са којом је разговарала Вања Стаменковић.

Као рекреацију овог викенда бирамо трчање, односно представљамо тркачки клуб „Running Tribe" у ком вежбају рекреативци као и професионалци.

Водимо вас на "Велику планинску трку" у Овчар бањи као и на Дан породичне рекреације "Family Day" у оквиру Дана европске баштине.

Водитељ: Ружица Врховац

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво