Сваштара

Два најпопуларнија српска фудбалска клуба, Црвена звезда и Партизан, покушаће у реванш утакмицама против Краснодара и Видеотона, први пут заједно да се нађу у групној фази једног европског такмичења.

Док су играчи Партизана последњих година јесен често проводили у Европи, црвено бели такмичење у групи чекају десет година. О њиховим играма и шансама биће речи у 202 повода. Гост је Перица Огњеновић, један од омиљених играча међу навијачима Црвене звезде, бивши капитен који зна како се игра пред пуним трибинама. Са њим ће разговарати Милован Вукићевић.
Најавићемо традиционалну манифестацију „Великогоспојински дани - Госпојина 2017.", која ће бити одржана од 24. до 27. августа у Бечеју. Домаћини су припремили богат садржај, а све почиње доласком Речне флотиле Војске Србије, односно касарне „Александар Берић" која ће током трајања "Госпојине" имати отворене дане за све посетиоце.
Житни кантар је грађевина у заштићеном језгру Земуна, која замало није сравњена са земљом током прошлогодишњег реновирања зелене пијаце. Како тече реконструкција и чему ће убудуће служити тај објекат, распитаће се Ксенија Радовић.
У рубрици „Топ потоп" гостује Лена Ковачевић, дама која у својој музици спаја џез и поп, а до сада је снимила три албума. Откриће нам, поред осталог, шта је инспирише, којем филму се увек враћа, чијем таленту се диви, коју земљу може да замисли као место за живот.... Забележила Јована Јанковић.
У делу емисије под називом „Господо, амбасадор Србије", говориће Мирко Демић, истакнути романописац, приповедач и есејиста из Крагујевца. Његова дела су превођена на неколико језика, а добитник је бројних књижевних признања, поред осталих и награде „Меша Селимовић" за роман године 2017. Радио је и као главни уредник књижевног часописа „Кораци". Припремио Марко Мирановић.
Искреност или не, дилема је којом се Оливера Перић бави у „Моди 202". Када је неопходно рећи истину, а у којим ситуацијама је пожељно нешто и прећутати? Шта не би требало сакрити од партнера, родитеља, колега и деце? Шта је паметније прећутати шефу, а шта му свакако треба рећи?

 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво