Устанак

И овога јутра потрудићемо се да вас забавимо и информишемо уз музику која истерује из кревета и оне којима није баш до устајања.

Цртица 202 о нашим проблемима, ходу по мукама и лепшој будућности.

Спортске вести пренеће нове информације са спортских борилишта. О томе бригу води Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити доносе ваше мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо улепшати почетак дана. Дарко Коцјан, већ је припремио седам ведрих нота за први осмех новом дану.

Представиће нам се и ватерполиста Александар Шоштар, саговорник у рубрици „Много смо најјачи", коју је припремила мр Биљана Шујдовић.

Ту су и актуелне вести на свака три минута до пуног сата или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 у тридесетом минуту сваког сата емисије, као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо пружити одговоре.

Наш слушалац пише да је од 2005. ослобођен плаћања РТВ претплате, јер није имао никакав уређај преко кога би пратио програм РТС-а. Прошле године је обновио захтев за ослобађање од плаћања РТВ таксе, али му РТС и даље шаље рачун. Зашто? Одговоре на ова питања припремила је Слађана Савић у рубрици Слушаоци репортери.

Гласник 202 обилази Земун. Због радова ЈКП "Београдски водовод и канализација" у Главној улици и на Тргу Бранка Радичевића проходна је само једна трака, а саобраћајница постаје једносмерна ка Батајници. Како теку радови и кад се очекује нормализација саобраћаја, истражиће Ксенија Радовић.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Хвала што ћете у нашем друштву почети јутро.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво