Сваштара

Сумирамо утиске после Бир феста

Највећи празник пива у нашој земљи је завршен. Као један од најпрепознатљивијих туристичких брендова наше земље, Belgrade Beer Fest, љубитељима добре забаве и ове године је пружио одличан провод уз најразноврсније пивске укусе и концерте престижних музичких извођача. Наша гошћа у „202 повода" је Ана Зелић.

О срушеним нелегалним објектима на углу улица Булевар Стефана Деспота Лазаревића и Цвијићеве у Београду и шта ће се изградити на овој атрактивној локацији, говориће наша гласница Јована Јанковић.

Дани стрипа почињу у петак 25. августа а надовезују се на недавно одржане јунске Дане музике. Берзу стрипова, фигурица, затим продајну изложбу и бесплатне стрип радионице које ће се одвијати као део шире акције посвећене деветој уметности, најављује Валентина Мацура.

Детињство је једна од тема данашње емисије. Период којем се често враћамо, често мислимо и говоримо, које редовно походе наши снови. Рубрику "Мода 202", припремила је Оливера Перић.

У рубрици "Господо, амбасадор Србије", коју је припремила Слађана Савић, чућете идејног творца и директора Међународног фестивала позоришта за децу у Суботици, Слободана Марковића, који је због својих значајних заслуга добитник високих одликовања за културу Русије и Републике Пољске.

Водитељ је Душица Мијатовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво