Сваштара

Ian Astbury у „202 повода"

Група The Cult поново долази у Србију, овога пута на зајечарску Гитаријаду на којој ће наступити 30. јуна, у оквиру своје европске турнеје.
Поред песама са последњег албума, свираће и посебно одабране нумере са претходних. Пред сам полазак из Сједињених Држава, где су се у том тренутку налазили, са певачем и једним од оснивача британске групе The Cult, о томе шта спремају за Гитаријаду, али и о делу каријере који су провели са легендарним члановима групе The Doors, разговарао је Ненад Кузмић.

Златиборски „HillsUp" фестивал ове године биће одржан од 13. до 15. јула. Програм који је као и ранијих година разноврстан, представиће публици најактуелније ствари на регионалној рок, хип-хоп и електро сцени. „HillsUp" нас и овај пут води на својеврсно путовање кроз време и музичке правце, представљајући публици богато и драгоцено наслеђе рокенрол културе Србије и региона. Најављујемо четврти "HillsUp 2017 Златибор - Ритам слободе".

„Партнер 2017" - Међународни сајам наоружања и војне опреме, одржава се на Београдском сајму сваке друге године, крајем јуна. Покровитељ манифестације је Министарство одбране Републике Србије. Циљ манифестације је представљање наоружања и војне опреме „са свих страна света" - сложених артиљеријских и ракетних система, савременог стрељачког наоружања и муниције, борбених оклопних возила, електронске опреме, лаких авиона, нових радара, разних тренажера, заштитне балистичке опреме, борбених патролних чамаца... Међународни сајам наоружања и војне опреме посећују бројне високе делегације из целог света, као и представници НАТО-а, Европске одбрамбене агенције и осталих међународних војно-безбедносних организација. Са Београдског сајма се јавља Ксенија Радовић.

Сада је право време за свежу зелену салату. Они који помно слушају своје тело осетиће потребу за свежим поврћем. Стога не одолевајте - искористите благо природе и слободно једите велике количине зелене салате са ротквицама. Ово лиснато поврће смирује нервну напетост, јача срчани мишић, регулише крвни притисак и избацује вишак воде из организма. Од Весне Алексић ћете чути због чега је још за наш организам важна зелена салата.

Водитељ: Душица Мијатовић
„202 повода": Ненад Кузмић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво