Устанак

Прве сате јутра испунили смо музиком за разбуђивање и информацијама које су важне.

Ауторски текст водитеља - Цртица, покреће наш разговор на неку од актуелних тема, око 6 и 10. Спортом се детаљније бавимо у 6 и 20, a на половини сваког сата, ту су сервисне информације за градове Србије, вести у три минута до пуног сата, прелиставамо домаћу штампу у 8 и 20, а остатак програма проткали смо и нешто опуштенијим темама. Драгутин Роквић у својој рубрици "Квака" говори о ономе што се препричава ових дана, посматрајући стварност мало искоса - о вештачкој интелигенцији, секс шоповима и цариницима. У 7 и 15 слушате одабране графите из емисије „Облак у бермудама", који су ту да уз осмех започнемо дан.
Пратимо ситуацију на путевима, временску и биопрогнозу, а бавимо се и променама времена у другом смислу. На закатанченом симболу Београда, "Српској кафани" стоји натпис "Затворено због реституције", а каква ће даље бити њена судбина, говори нам репортер Јована Јанковић, у 8 и 40. Пола сата раније, одговарамо на једно од ваших питања које стиже јутарњој екипи; за данас смо истражили како се снаћи у домовима здравља у којима често нема довољно залиха помоћних материјала попут чаршафа, убруса и других потрепштина.

Ако приметите нешто важно, одмах јављајте! Наши профили на Твитеру су @ustanak202, @beograd202. Ако желите нешто битно да нам јавите, телефон у студију је 011/3249-202, а број за СМС 064/0 202-200, ту можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com, а ту смо и на Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104,0 MHz).

Водитељ: Круна Пинтарић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво