Индекс

Долази време студентских размена и могућности да студирате у некој од европских земаља, а недавно је одржан и ''Еразмус-ов Инфо дан'' на ову тему.

Прилика је отворена за све колеге, а посебан сегмент у емисији посветићемо томе на које све начине студент са хедникепом може да оде на размену и постоје ли стипендије које то олакшавају. О томе нам говори Бојана Зимоњић, председница Европске студентске мреже. А искуства са студија у иностранству, за студенте са хендикепом, преноси нам Мирела Авдагић која је годину дана провела на студијама у Грацу.
У току је први студентски подскуп "Стимулускуп" у просторијама Филозофског факултета у Београду, о чему разговарамо са Богданом Радичевићем из Удружења студената психологије "Стимулус".
Главна тема је "Психологија и технологија", а радови, радионице и постери сугеришу на који начин развој технологије утиче на психологију као науку, те како психологија данас може да објасни многобројне аспекте радног, социјалног или културолошког односа човека и машине?
А у нашој редовној рубрици "Кад сам био студент" чућете Љубомира Димитријевића, професора флауте у музичкој школи Јосип Славенски, једног од оснивача ансамбла "Ренесанс" и члана групе "Балканика".

Кроз емисију води Лана Николић.

Индекс Индекс

Autor:
Београд 202

''Индекс'' је динамична студентска емисија коју реализују најмлађи новинари Двестадвојке. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво