Устанак

Померили смо сатове унапред и сада заједно можемо да уживамо у корисним информацијама и доброј музици.

Након првог добројутарњег поздрава из студија следи време, биопрогноза и најновије вести из спорта.
Одмах потом, графити из "Облака у бермудама" измамиће вам први осмех. Изабрали смо најлепше мисли које сте поделили са нама у емисији која представља место окупљања љубитеља хумора.

Хиљаду и један траг Данке Стојиљковић доноси песму Стара Влајна, Радојке Живковић и Саве Јеремића, уз коју ћете се сигурно разбудити.

Ту су и нове информације из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 и корисне информације из градова Србије, као и домаћа штампа.
Чућемо репризу Кваке, у којој је највише ваших коментара протекле седмице изазвао Драгутин Роквић коментаришући духовито дешавања у првим данима пролећа.

Представљамо вам и младог песника Марка Станојевића. Он је објавио прву збирку поезије „На ветру љубави и туге" у септембру прошле године, за коју је рецензију написао Матија Бећковић. Добитник је награде за најетеричнију љубавну поезију на манифестацији Орфеј на Дунаву 2016, као и прво место у категорији видео поезије, која носи наслов „Писмо човеку", на културној манифестацији „Глас песника" у Италији.
Репризирамо рубрике Да си жив и здрав, Велики бљак и Мода. Ови прилози су претходне седмице изазвали вашу пажњу.
За крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Мејл адреса је program202gmail.com а за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за твитер, или Радио Београд 202 - званична страна за Фејсбук. Ми бележимо оно што нам јавите, а објављујемо све што је од користи за оне који нас слушају.

Водитељка: Дејана Јочовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво