Устанак

Емисија ће уз музику која мотивише устајање обезбедити свима који је слушају корисне информације за лакши почетак седмице, последње у месецу марту.

Цртица 202 овог јутра говори о учесталим крађама, на различитим пољима.
Спортске вести информисаће вас о најзначајнијим догађајима на светској и домаћој сцени.
Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца Облака у бермудама, култне емисије Београда 202.

Хиљаду и један траг Данке Стојиљковић овога јутра беседи о песми "Јесен стиже дуњо моја, јесен рана". То је љубавна песма коју је написао Милорад Петровић Сељанчица, а компоновао Исидор Бајић. Певали су је многи, а поменуо ју је у својој хит песми и Ђорђе Балашевић (Свирајте ми, јесен стиже дуњо моја).

Ту су и актуелне информације или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо представити наглашавајући најзанимљивије наслове.

Какво је време, а како на путевима, каква је биопрогноза, сазнаваћете током емисије. Пратимо и актуелна дешавања у Србији и најављујемо догађаје који ће обележити дан.

Слушаоци нас питају како ће бити решен проблем са псима луталицама у Рушњу, надомак Београда. Одговор проналазимо у рубрици "Слушаоци репортери".
Гласник 202 обилази погон ГСП-а, тачније нови диспечерски центар. Шта тиме што је то сада један савремени начин управљања добијају грађани, то јест путници?

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Бележићемо све што нам јавите, а објавити само оно што је корисно за све који нас слушају.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво