Породична састајања - увек недељом

Недељом, када се и даље најчешће буде код куће уз породицу или се обилазе пријатељи, ми смо ту, као со и бибер домаћој супи; невидљиви другари који желе да вам буде пријатније. Зато делимо са вама лепе приче.

Један од весника преласка са зиме на пролеће је и пресвлачење из сарме у пуњену паприку. Рецепт за њу дао је телевизијски и филмски редитељ Ђорђе Траживук, а волели бисмо да чујемо и ваше идеје за породични ручак.
Чак и животиње знају колико је тобоган забавна ствар! Једна од омиљених дечијих рекреација (добро, признајемо, и даље га обожавамо), биће представљена у рубрици Лична карта.
О добрим и племенитим људима причамо у свакој емисији, а врло радо вас упознајемо са овонедељним Ликом недеље - Лела Стојнов, председница КУД Абрашевић из Панчева организовала је добротворни концерт, путем ког су обезбедили више од 150.000 динара за куповину ЕКГ апарата за Хитну помоћ Дома здравља у Панчеву.
Други сат емисије, биће у знаку игре, мозгања, поклона и забаве! Нове загонетке и питања за квиз Радио геније су спремна, а ако желите да проверите и тренирате зупчанике у глави, пријавите се! СМС 064/0 202 200, 011/3249 202 и program@gmail.com! Они који тачно одговоре на питања освајају поклоне, али и оправдање да се хвале колико су паметни.

Водитељи: Милош Поповић и Круна Пинтарић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво