Просто к'о пасуљ

Све што се тиче домаћинства, куће, окућнице, ума, разума, практике, ташне и животних дрангулија које вучемо у мислима или по собама, увек је тема нашег суботњег поподнева. Када преко свега тога ставите покоји украс и када све мирише на ванилу, цимет и лимун – добијете (пред)празнично издање емисије!

Ако се у вашој кући кићењу јелке радују највише мачке, а ви уздишете јер ће овај период значити свакодневни окршај са њиховом неутољивом жељом да шчепају понеки сјајни (можда баш најстарији и најскупљи) украс са јелке, ако чупкају гране, залећу се и руше цело дрво - имамо савете за вас!
Ако сте се одлучили на праву јелку са бусеном, причамо и о томе како је одржавати што дуже свежом, а како је после и засадити. Понудићемо и неколико идеја да клинци и родитељи заједно направе лепе украсе за јелку.
Она мање лепа страна празничног весеља јесу петарде. Занимљиве су само онима који их бацају, а куце сигурно нису међу њима. Да ли имате проблем са псом који се плаши када идете у шетњу, и престрави се од петарде? Имамо веома занимљив савет како да му помогнете да се осећа опуштеније.
У другом сату емисије, замирисаће колачи и лимун! Може и заједно, а може и одвојено - чућете како и зашто кришка лимуна у спаваћој соби позитивно утиче на здравље, а за почетнике у прављењу колача имамо пар савета како направити добар патишпањ.
Када чујете и која средства за чишћење никако не треба мешати, ту смо негде близу краја овонедељне емисије, а онда, препуни нових знања, опустићете се уз једну лепу ароматичну свећу. Уз помоћ неколико састојака, и њу можемо сами да направимо!
Све што чујете, свакако нису сазнања најпаметнијег човека на свету, већ скуп информација са више страна, а у томе нам и ви помажете. Ако имате неки савет, рецепт, нешто што олакшава живот, јавите нам!

Водитељ: Круна Пинтарић

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво