Просто к'о пасуљ

Сада је време путовања, морског и сеоског туризма. У емисији "Просто ко пасуљ" нудимо вам најкорисније савете како да се храните у природи а да то буде богато, укусно и здраво. Како се најбоље кува у природи? Шта треба понети у гепеку? И наравно, како након спремања хране уклонити опасност од пожара и загађења?

И док путујемо једемо. Ипак, није сва храна погодна за нас током пута а ни за нашу децу. Шта смемо да једемо да бисмо ублажили мучнину. Која храна подноси путовање?
Много пута се догоди да нешто разбијете и одмах баците остатке. Немојте. Нудимо вам савете како да што боље саставите оно што сте разбили.
Лети имамо трошкове преко главе. Али да ли морамо да се трошимо и на гардеробу. Овога пута ћемо вам показати како да од постојеће одеће и папуча направите нешто за лето, елегантно и практично.

Водитељ: Миодраг Стошић

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се