Породична састајања – увек недељом

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде награде.

Свако има свој начин како прави рибљу чорбу, кад који састојак иде, колико се крчка, која риба је најбоља, и наравно понеку тајну цаку, а у методе председника риболовачког клуба у Гроцкој, Предрага Јанковића, сигурно треба веровати! Сем што дели тајну укусне и окрепљујуће рибље чорбе са нама, причаће и о томе када је можете и само пробати, на предстојећој традиционалној кулинарској манифестацији - Златни котлић. 
Предстоји нам и такмичење за песму Евровизије, где имамо свог кандидата, а причу о самом такмичењу и пресек можда мање знаних података и занимљивости о Евровизији доноси нам Дуца Стевановић у рубрици „Лична карта".
Причамо о лепим, племенитим и инспиративним темама и даље; волимо да правимо генерализоване закључке о карактеру разних професија, а таксисти су углавном на лошем гласу. Многи нам ипак показују супротно својим примером, а један од њих је новосадски таксиста Ћазим Салихи. Он се укључио у хуманитарну акцију за помоћ Дејану Егељи који је оболео од малигног меланома. Ћазим је, на пријатно изненађење муштерија, цео дан возио бесплатно, тачније, новац од сваке вожње уплатио је на рачун за помоћ Дејану. Зато је наш Херој недеље! Други сат емисије, биће још разигранији! Нове загонетке и питања за квиз „Радио геније" су спремна, а ако желите да на забаван начин покренете зупчанике у глави, пријавите се! СМС 064/0 202 200, 011/3249 202 и program202@gmail.com!
Водитељи: Милош Поповић и Круна Пинтарић
Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво