Дионис

Емисија за љубитеље живота

Коначно се кулинарска револуција креће ретроградно. Све велике кухиње завириле су у своја вековна наслеђа, уз која су генерације одрастале - без адитива и конзерванса, без вештачких боја и заслађивача. Зато су традиционални рецепти само они који су настали до Другог светског рата јер се у домаћој кухињи тога доба нису користиле индустријски прерађене намирнице.

Књига „Традиционални рецепти домаће српске кухиње" аутора Миодрага Илића, госта у Дионису, представља ризницу података који не говоре само о саставу јела већ и о једном начину живота у којем је храна дубоко повезана са културом и обичајима...

Аутор емисије: Дијана Ивановић

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се