Невидљиви људи

Укрчкани радио-дневник Момчила Моце Станића

Гост емисије Невидљиви људи, која је на програму од 9 часова је дугогодишњи продуцент Радио Београда Момчило Станић, чији су радијски почеци везани за Други програм и давну 1963. годину. Био је продуцент „Веселе вечери", „Села веселог", „Туристичког кола" и бројних емисија Забавно-хумористичке редакције због којих су улице градова повремено остајале пусте, а осмислио је и реализовао неке од историјских програмских акција наше куће, попут „Фиће луталице".

Спојивши две љубави - према радију и према гастрономији - приредио је „Укрчкани дневник", књигу која нуди рецепте, али ауторове реминисценције на неке од најзначајнијих креатора програма у историји Радио Београда.

У редовној рубрици „Кутија за памћење" емитујемо одломке из разговора Милоша Јевтића са сликаром Миланом Коњовићем, чија je 120. годишњица рођења обележена у Спомен-збирци Павла Бељанског у Новом Саду ових дана изложбом „Милан Коњовић из новосадских колекција". „Гост Другог програма" Коњовић је био на самом почетку тог серијала, 1974. године.

Емисију уређује и води Ранко Стојиловић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво