Нови дан

Занимљиве приче и гости за почетак новог дана

У сусрет манифестацији „Музеј за 10", која ће се ове године одржати од 14. до 20. маја, са централном прославом у Народном музеју у Ваљеву, када ће се доделити и награде најбољим музејима и појединцима, представљамо Народни музеј Ужице.

У Народном музеју у Зрењанину, две су изложбе - „Јожеф Пехан - Уметник на прекретници векова" и Изложба одабраних радова тридесете по реду смотре аматерских ликовних стваралаца општине Зрењанин.

Где се налази „Српскa Палестинa" и шта joj је својствено?

Манифестација „Дани јоргована" ове године обележава 25 година постојања. Централна свечаност ове седмодневне манифестације је у суботу, 28. априла, у манастиру Градац. О програму прославе говори Вера Аксентијевић, а о самим почецима манифестације и разлогу покретања - Милан Глишић, аутор манифестације.

Из Смедерева ћемо чути осврт на „Нушићеве дане", имаћемо телефонска укључења из Прокупља и Врања.

Од догађаја у престоници, представљамо мајске активности Културног центра Београда.

Гост у студију је господин Жарко Ракић, в. д. главног и одговорног уредника листа „Политика". Очекујемо у студију и проф. др Гордану Никић, психотерапеута и покретача Српске РЕБТ школе у психологији, а разговараћемо на тему партнерских односа (проблеми у партнерским везама, зашто се данас везе успостављају теже него раније, бракови који се све касније закључују, велики број развода, какво потомство гајимо у таквим условима).

Позваћемо слушаоце да се укључе у програм и поставе питања за оба наша госта, на број 011-3229-653 или имејл адресу novidan@rts.rs

Музички уредник је Марија Витас, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво