Нови дан

Буди храбар - погледај понекад иза стварности (Б. Мандић)

Од 29. априла до 6. маја, одржавају се Карневалске мајске вечери у Будви, a тим поводом, гост у студију је господин Младен Франовић, директор Туристичке организације Будва.

У директном укључењу са Рудника, јавља се Божидар Мандић и говори о раду позоришне групе Породица бистрих потока, посебно о предстојећим позоришним премијерама, о Дану планете, који се обележава 22. априла, о лепоти изговорене речи, духа и живота са природом.

 

Шта значи бити добар новинар, шта је важно у раду дописника националног медијског сервиса - говори Радован Лазаревић, уредник Дописништва РТС-а у Ваљеву, добитник многобројних награда за свој рад и најдраже и за сада последње у низу - награде града Ваљево. 

 У Модерној галерији у Ваљеву - нова поставка, али и - покоја реч о сталној поставци Љубе Поповића.

 У Суботици, у позоришту Костолањи Деже, премијера представе Горски дивови у режији Паола Мађелија, па је то прилика да чујемо коју реч више о тој представи, која ће имати и две репризе, једну за другом.

У београдском Културном центру Влада Дивљан - дани Венецуеле, али још много тога. 

 У рубрици Визита говоримо о дневној количини кафе која је нешкодљива за људски организам и зашто.

Рубрика Светлост звука представља Центар за самостални живот особа са инвалидитетом Србије. Гост je Мимица Живадиновић, потпредседница Центра.

Ту су и друге редовне рубрике, сервисне информације..., а питања за наше госте, али и за нас у студију 2 Радио Београда, можете поставити на број телефона 011 3229 653.

Музички уредник је Тања Косановић, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво