Речено и прећутано

Дођите опет

Србија је од туризма у 2017. години зарадила преко милијарду евра. Када се све сабере, очекује се да та сума буде милијарду и двеста хиљада евра, што нас, по речима ресорног министра, чини озбиљном туристичком дестинацијом. 

У Београд је јуче упловио први крузер. Надамо се да мартовски снег није покварио задовољство туристима. И на води се из године у годину бележи све већи број долазака, па је тако прошле године воденим путевима у Србију дошло преко 70 хиљада туриста. Овај број требало би да се увећа и захваљујући новим пристаништима на Дунаву: Смедереву, Кладову и Голупцу.

Туризам је и велико поприште борбе за сваког госта. Домаћег и страног. И многе ствари не зависе само од културне баштине, прелепих предела, љубазности домаћина или добре хране. Као привредна грана која доноси све више новца, потребно је и све више улагања. На пољу превоза, смештаја, рекламе... 

О очекивањима, али и неопходним побољшањима туристичке понуде, у емисији Речено и прећутано говоре Олга Балетић, PR Туристичке организације Србије и Драган Боснић, аутор фото-монографија "Чудесна Србија", "Скривена Србија", "Природна блага Србије".

Аутор и водитељ: Светлана Јајић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво