Клуб 2

Гост је Стефан Арсенијевић

Током трајања 23. Фестивала ауторског филма, одржана је сесија пројекта First Films First, академије која даје подршку младим редитељима Jугоисточне Европе. Овај пројекат одржава се уз подршку Гете института, а његов програмски менаџер је наш данашњи гост - редитељ Стефан Арсенијевић.

First Films First je професионални програм усавршавања, који има за циљ да подржи младе редитеље југоисточног региона у реализацији и настанку њихових дебитанских дугометражних играних филмова. Програм похађа само осам студената, а предавања држе професионалци из читавог света. До сада су одржане сесије на којима су се: приче развијале у сценарија, тражио визуелни стил филма и даље развијао сценарио, учило како се ради са глумцима. Следећа сесија заказана је за март следеће године. Биће одржана у Софији у оквиру Међународног филмског фестивала.

Како је протекла београдска сесија, какви су досадашњи резултати и да ли се већ може предвидети који су најперспективнији пројекти, у данашњем Клубу 2 са Стефаном Арсенијевићем разговара Невена Матовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво