Пренос седнице жирија за Студентску награду "Неда Деполо"

У уторак, 19. септембра, са почетком у 13 часова, на таласима Радио Београда 2 можете пратити директан пренос јавне седнице жирија за Студентску награду "Неда Деполо" која се додељује за креативни допринос радио-изразу.

За ово признање се на конкурс Радио Београда 2 могу кандидовати студентска радиофонска остварења свих жанрова настала у периоду од 1. септембра прошле до 31. августа ове године. Циљ награде је да подстиче стваралаштво младих у области радиофоније и да њихов таленат повезује са производно-креативним погонима у Радио Београду, кући која има богату традицију и међународни углед у домену радиоарта. Овим конкурсом чува се успомена на Неду Деполо, креативну личност која је знатно допринела развоју српске радиодрамске уметности.

До закључења овогодишњег Конкурса пријављено је 13 студентских радиофонских остварења. Њих ће у Студију 2 Радио Београда уживо коментарисати и оцењивати жири, који ове године ради у саставу: председник Милан Влајчић, публициста и филмски критичар; Небојша Брадић, позоришни и радио-редитељ, главни уредник Културно-уметничког програма Телевизије Београд; Јована Стефановић, композиторка; Сања Милић, радиодрамска ауторка и заменица главног и одговорног уредника Радио Београда 2 и Мелина Пота Кољевић, уредница у Драмском програму Радио Београда.

Водитељ и модератор програма је Ранко Стојиловић, а продуцент Нела Булић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво