Сећање на жртве холокауста

Данас се обележава Међународни дан сећања на жртве холокауста и 75. годишњица од ослобођења логора смрти "Аушвиц- Биркенау" у коме је било заточено скоро милион и по људи. О страхотама логора смрти - прилог колегинице Гордане Нешовић.

У госте нам долази и Лана Ераковић из Амбасаде Израела у Београду која ће најавити документарни филм "Шалом Италија" израелске редитељке Тамар Анати. Филм ће бити приказан вечерас на Другом програму РТС-а.

У Србији се данас обележава школска слава Свети Сава. Говоримо о унапређењу образовног система кроз подршку и помоћ British Council-a и британске владе у оквиру програма "Школе за 21. век". Још 480 школа широм Србије добиће ускоро 17 500 микробит уређаја, џепних рачунара који ће наставницима и ђацима олакшати наставу.

Како лакше до посла и како натерати послодавце да дају повратне информације учесницима конкурса чућете од Милоша Туринског, пи-ара сајта Инфостуд послови.

У рубрици "Светски путник" новинарка Другог програма РБ-а, Тамара Вученовић прича о свом путовању западном обалом САД-а.

Анализирамо наступе наших ватерполиста и рукометаша на управо завршеним европским првенствима.

Уредник и водитељ Оливера Стајић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво