Магазин на Првом

Шта је показала јуче завршена једнонедељна акција контроле саобраћаја и вожње у алкохолисаном стању и под дејством психоактивних супстанци? Који су главни узроци незгода? На шта је потребно посебно обратити пажњу на путевима у време слава и предстојећих празника? О безбедности у саобраћају, разговарамо са Златком Беленцаном из Управе саобраћајне полиције МУП-а Србије.

У рубрици „Светски путник", о градовима Балкана, Софији, Букурешту, Скопју и Тирани, њиховим сличностима и разликама, брзини развоја, - говори новинар Јелена Видић.

Просечна оцена стања породилишта у Србији на скали од 1 до 5, је 3,61 - показало је истраживање које је спровео портал „Бебац". Која породилишта су добила највише, а која најниже оцене? Чиме су маме задовољне, а шта би требало што пре да се мења? Гост: Јелена Николић-Ћирић, представник „Бебца".

Представљамо ДВД издање „Код два бела голуба - Милош Црњански - 125 година сеоба, лутања, немира", у издању ПГП РТС-а. О запису састављеном од серијала који чини десет емисија о Црњанском, као и о самом писцу, разговарамо са Тамаром Крстић, уредницом издања.

У рубрици "Више од игре" о учешћу наших рукометашица на управо завршеном првенству света.

Уредник и водитељ: Тања Зељковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво