Магазин на Првом

Русија је добила четворогодишњу забрану учешћа на највећим спортским догађајима. То значи да тимови под руском заставом неће учествовати на такмичењима попут Олимпијских игара у Токију 2020. године и Светском фудбалском првенству 2022. у Катару. Зашто се светска антидопинг агенција одлучила на овако радикалан потез и какве би могле бити последице по будућност руског, али и светског спорта. О томе ћемо разговарати са др Ненадом Дикићем, председником Одбора за допинг контролу Антидопинг агенције Србије.

У Великој британији одржавају се ванредни парламентарни избори. Борис Џонсон се нада да ће изборити нови мандат за договор о Брегзиту, а Лабуристи верују да је ово тренутак за стварне промене у британској полиртици. Који је исход вероватнији- тема је рубрике ПОГЛЕД У СВЕТ.

Угостићемо представнике једне од најбрже растућих стартап компанија. Они су осмислили апликацију за он-лине учење, која се разликује од свих других. Обећавају да учење више неће бити мучење.

Лепше и лакше ће бити свима који пожеле да обиђу Калемегданску тврђаву и парк. Имаће помоћ у још једној новој мобилној апликацији.

Чућете и сегменте из нове емисије КОЈЕКУДА.

Уредник и водитељ је Оливера Стајић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво