Караван

Данас је 29. новембар. У Југославији је овај дан прослављан као Дан Републике. Данас се прославља као дан на који легне плата.

Статистички гледано, наш човек у просеку пешачи 1500 км на годишњем нивоу. Такође, ако је веровати статистици, наш човек попије просечно 90 литара алкохолног пића на годишњем нивоу. Закључак: наш просечан човек троши 6 литара на 100 км.

Шокантни детаљи са енглеског краљевског двора поново су процурели у јавност. Док је принц Чарлс заводио Камилу, његова сестра је имала аферу са Камилиним првим супругом. Овако изгледа енглески ријалити ''Парови''.

Упорна црно-бела свиња која је утрчала у кадар док је грчки новинар покушавао да се јави уживо онемогућила је његов извештај о невремену, а гледаоци су уместо тога гледали репортера како у круг бежи од свиње. Од неких свиња је заиста тешко побећи.

Фински образовни систем већ дуго се проглашава једним од најбољих у свету, у тој земљи се образовање схвата озбиљно, школски програм се базира на "учењу кроз игру". Наш образовни систем као да се не схвата озбиљно јер се неки играју са њим.

Писац текста: Милена Шишкин 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво