Ухвати дан

Последњег петка у новембру доносимо бројне теме:

Београд би ускоро требало да добије буџет за 2020. годину. О детаљима за Радио Београд 1 говори градоначелник Зоран Радојичић.

У недељу, 1. децембра Београдском сајму одржава се Хуманитарни базар током којег ће бити прикупљана средства за побољшање квалитета живота старих особа у Србији. У госте нам долази Милица Лундин,  председница Међународног клуба жена, који организује овај базар.

Од 29. новембра до 6. децембра у Народном музеју ће бити изложена фигурина "Црвенокоса богиња", стара више од 7.500 година. Више детаља пренеће нам Лидија Хам Миловановић, из Народног музеја.

Из једног другог музеја - Музеја АВНОЈ-а - телефонски ће нам се у програм укључити директорка Емсада Леко. Повод је, наравно, 29. новембар, некадашњи Дан републике бивше СФРЈ.

Међутим, 29. новембар ове године проћи ће у знаку "Црног петка", још једног потрошачког обичаја увезеног из Америке. Питаћемо слушаоце да ли планирају да купе нешто и верују ли трговцима када истакну рекламу за попусте "и до 70 одсто".

Пред крај емисије, најавићемо и целодневни догађај на Факултету драмских уметности - обележавање 40 година од чувеног Новог таласа који је оставио дубок траг на популарној уметности у целој некадашњој домовини.

Будите уз ваш Радио Београд 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво