Таласање - Шетња

Које су најчешће предрасуде и стереотипи о данашњим тинејџерима? Чак 84 одсто младих не сматра да је новац мерило успеха и више цени углед и част него новац. То су само неки од резултата истраживања о генерацији рођеној између 2000. и 2013. које је недавно урађено .

У рубрици „Поглед у свет" о саги званој Брегзит. Европска унија је спремна да одложи Брегзит до фебруара 2020. године ако премијер Џонсон током ове недеље у парламенту не добије подршку за свој договор, пише британски дневник „Сандеј тајмс". Опозиција критикује контрадикторне потезе премијера Џонсона. У Бриселу се сада разматра како да се одговори на британски захтев за одлагање и чека се одлука у парламенту на Вестминстеру.

Због чега су из апотека повучени лекови Ранитидин и Ранисан? Зашто су их наши грађани масовно пили? Који су медикаменти њихова адекватна замена? О томе како пацијенти реагују на упозорења да лекове не треба узимати самоиницијативно разговарамо са фармацеутом Павлом Зелићем из Агенције за безбедност лекова.

Приказ значајних књижевних издања припремила је Светлана Младеновић. После 15 година, Српска књижевна задруга поново објављује чувену АНТОЛОГИЈУ СРПСКЕ ПОЕЗИЈЕ ЗА ДЕЦУ, коју је поткрај свог књижевног и уредничког живота сачинио Душан Радовић.

Уредник и водитељ Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво