У средишту пажње

Како ће Фифа и Уефа реаговати на спречавање утакмице Црвена звезда – Трепча? Шта значи заустављење фудбалског клуба на Јарињу? Са каквим порукама Ричард Гренел, специјални изасланик Доналда Трампа, долази у Приштину и Београд? Шта после изјаве Аљбина Куртија, кандидата покрета Самоопредељење за премијера, да Косово и Албанија треба да се уједине, не у оквиру ЕУ? Да ли ће делегација Србије успети да се избори против уласка такозваног Косова у Интерпол? Гост емисије је Милован Дрецун, председник Одбора Скупштине Србије за Косово и Метохију Шта је суштина и колики је значај малог Шенгена? Дан уочи састанка лидера Србије, Северне Македоније и Албаније- питамо зашто је то важно за економско оснаживање и умрежавање региона?

Шта је суштина и колики је значај малог Шенгена? Дан уочи састанка лидера Србије, Северне Македоније и Албаније- питамо зашто је то важно за економско оснаживање и умрежавање региона? Гост емисије је Александар Радовановић, руководилац Центра за регионалну сарадњу Привредне коморе Србије.

Уреднице емисије су - Оливера Симић Милошевић и Ивана Прибићевић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво