Караван

Ново правило у нашој земљи гласи: ако на козметичком производу пише да подмлађује и улепшава, на њему ће убудуће морати да стоји и конкретан доказ да је то стварно тако… С тим у вези очекујемо да ће и на предизборним обећањима убудуће морати да стоји и конкретан доказ да ће то стварно бити тако.

Председник Америке Доналд Трамп сматра да треба да добије Нобелову награду за мир, али да је комисија која додељује Нобелову награду за мир, сувише ригорозна према њему...  Па што онда не препише дисертацију за мир од Хусеина Барака Обаме?

Како пише Политика, Хрвати нам праве чоколадне бананице а ми њима бајадере...  Естрадно речено, то је прави ''слатки грех''!

На српским границама нема миграната, али има шверцера. Ето, пре неколико дана цариници су испод старог телевизора, у гепеку путника, пронашли чак   280.000 евра... То је само још један доказ да код нас толике паре, поштен човек може да види само на телевизији. Или испод ње.

Писац текста Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара