Ноћни програм - Међу световима свет

Ноћас ћемо говорити о томе да ли је брак вредан спасавања. Са нашом саговорницом, Зином Белевски, психотерапеуткињом, размотрићемо питање које често мучи парове, а то је да ли да остану заједно или да се разведу. 

Оно за чим жудимо када улазимо у брак/партнерство је онај савршени бог или богиња који нас никада неће изневерити; оно што обично добијамо је судар људских несавршености, наше сопствене и партнерове. Да ли су начин на који се обоје према томе односимо и шта са тим радимо - суштина стварне интимности? Да ли добијамо довољно онога што је добро, како бисмо "преживели" оно што недостаје? Који су знаци да је партнерски однос отишао предалеко да би се спасао? Шта када један партнер хоће да "изађе" из везе која може бити спасена? Да ли се партнерски однос може залечити после масивног пуцања које је изазвало неверство?

У другом сату слушааоци се укључују у наш свет међу световима (011/322 50 99 и 011/322 50 99) својим коментарима, предлозима и личним искуством.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво