Караван

Један Лесковчанин већ годинама ради у Хрватској као роштиљ мајстор и каже да га нико никада није дирао... То и јесте логично. Ко, бре, сме да те дира кад нон-стоп држиш у рукама врелу хватаљку, сатару или касапски нож?

С друге стране, ако дотични Лесковчанин прича својим локалним акцентом, можда Хрвати не схватају да пред собом имају аутентичног Србина. Уосталом, кад сте последњи пут видели да „Лесковачки роштиљ" држи заиста Лесковчанин? То је као кад бисте наишли на „Левис" фармерке које нису направљене у Новом Пазару.

16-тогодишњи Американац Кајл Гиерздоф је нови светски шампион у онлајн видео-игри „Фортнајт". Играч је освојио наградни фонд од три милиона долара за тај успех... Е, сад, нас баш брига и за ту видео игру и за то ко ју је освојио, само нас малкице боли то што је за прво место добио више него што је зарадио Новак Ђоковић на Вимблдону.

''Поштовани путници, сакупите 3.000 долара за гориво и полећемо!'' - рече пилот једне ирачке авио-компаније путницима не би ли оправдао кашњење при полетању са аеродрома у Тунису... Тако се и у Ираку показала као оправдана она наша ''Ко виско лети - ниско пада!''

Писци данашњег текста: Александар Стојадиновић и Зоран Николић Зозон.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво